Во овие денови за празниците возењето со автобусите на јавниот градски превоз ќе биде бесплатно

Сподели го ова:Јавениот Градски Превоз при ЈП за ПУП на сите граѓани им го честита големиот христијански празник Велигден.

Воедно ги информираме граѓаните дека:

Автобусите на Јавниот Градски Превоз ќе го имаат следниот возен ред на сите линии за време на престојниот празник Велигден.

14.04(Петок) – Неделна (вонредна) линија од 6.30 h до 12.30 h од (Н.Гробишта)

15.04(Сабота) – Сите три линии од 6.30 h до 15.30 h

16.04(Недела) – Неделна (вонредна) линија од 6.30 h до 14.00 h од (Н.Гробишта)

17.04(Понеделник) – Неделна (вонредна) линија од 6.30 h до 14.00 h од (Н.Гробишта)

По барање на граѓаните, Јавниот Градски Превоз при ЈП за ПУП во соработка со Општина Прилеп донесе одлука во деновите Недела и Понеделник превозот ќе биде бесплатен за сите корисници на јавниот градски превоз.Сподели го ова:

Слични објави