ДА НЕ ТИ СЕ ВЕРУВА: За 5 дена – 7 напади врз полициски службеници!!!

Сподели го ова:Во последните пет дена имало седум напади врз полициски службеници – реагираат од страна на Независниот полициски синдикат.  Вчера, на прес-конференција претседателот на независниот полициски синдикат Гоце Делчев, пред МВР, повика министерот Оливер Спасовски и министерството да ги поддржат полицајците кои се почесто стануваат мета на напади.

Од Независниот сидникат, најавија дека ќе постават бројчаник на триумфалнната капија во центарот на Скопје, кој ќе го прикажува бројот на нападнати полициски службеници.Сподели го ова:

Слични објави