Во четврток 14.04.2022 година боеви гаѓања на стрелиштето „Леково“

Сподели го ова:
Како што соопштуваат од страна на Општина Прилеп, во рамките на планските активности на Министерството за одбрана, во четврток 14-ти април 2022 година, во периодот од 10:00 часот до 14:00 часот, на гарнизонското стрелиште „Леково“ – Прилеп, ќе се изведуваат боеви гаѓања од пешадиско вооружување.

Од тие причини, се известуваат граѓаните во наведениот датум и време и во наведениот реон, да не изведуваат дополнителни активности, за да не дојде до несакани последици.Сподели го ова:

Слични објави