Вкупно 300 затвореници ќе ослободи Хамас

Сподели го ова:Израелското Министерство за правда објави еден список со вкупно 300 палестински затвореници, кои согласно договорот со Хамас би можеле да бидат ослободени. Голем дел се на возраст од 17 или 18 години, во рамки на старосна граница од 14 до 59 години.

Најголемиот дел од приведените се мажи и тоа 274 лица.Сподели го ова:

Слични објави