ВИДЕО: Лозано со нова песна и спот-“ПОСЛЕ ПОЛНОЌ”

Сподели го ова:


Влатко Лозаноски-Лозано со нова песна и спот. Песната носи наслов “ПОСЛЕ ПОЛНОЌ, и штотуку е објавена на неговиот Youtube канал. Текстот на оваа песна е на Магдалена Цветкоска, а автор на музиката и аранжманот е Лазар Цветкоски. Станува збор за певлива песна со мошне интересен ритам, песна која што со сигурност како и сите досегашни песни од Лозано, ќе ги освои Вашите симпатии. Во прилог погледнете го најновиот музички видео запис за најновата песна на Лозано-“После полноќ”

Сподели го ова:

Слични објави