ГАЛЕРИЈА НА СЛИКИ-ПОСЛЕ ТОЛКУ ГОДИНИ СЕ ЧИСТИ ОПШТИНА ПРИЛЕП

Сподели го ова:“Општинската зграда е лицето на градот Прилеп! Прилеп не смее да има епитет на нечист град!”-со оваа парола Општина Прилеп и граѓаните ја чистат Општинската зграда. Основната цел е враќање на нејзиниот сјај-точно онака како што беше претходно, бидејќи Општинската зграда е лицето на градот ПрилепСподели го ова:

Слични објави