Вечерва во Точила: Полиција и насобран народ во близина на “Белстон”

Сподели го ова:Насобран народ, полициска кола со пуштени ротациони светла и стопирано возило со скопски регистарски таблички, е вечерашната слика од населбата Точила. Сето ова, вечерва го забележа нашата информативна екипа – поминувајќи низ “прилепска Точила”.

Дополнителни информации за вечерашниот настан – во текот на утрешниот ден врз основа на информациите од дневниот билтен на МВР..

Засилените акциски сообраќајни контроли, продолжуваат и во наредните денови. Апелираме до граѓаните да ги почитуваат сообраќајните правила и прописи.Сподели го ова:

Слични објави