Пет мали кученца од расата Малтезер бараат нови сопственици

Сподели го ова:
Пет бебиња од расата Малтезер,едно женско и четири машки, прочистени од внатрешни паразити си ги бараат своите нови сопственици. Кученцата денес ја имаат примено првата вакцина. Доколку сте заинтересирани во Вашиот дом да вдомите кученца од расата Малтезер, тогаш слободно може да им пишете на Facebook страна на “Vito Vet”-Прилеп. Инаку станува збор за слатки мили кученца кои што ќе го развеселат секој дом, и истите се вбројуваат во т.н. помала раса. Кучето малтезер може да биде добра емоционална поддршка и куче придружник, посебно за оние луѓе кои се помалку подвижни, а тоа е така заради компактна големина на кученцата од оваа раса, слатката природа и нежните карактеристики на малтезерот. Овие кученца се лесни за поврзување и истите сакаат да го привлечат вниманието на нивните сопственици. Кученцата имаат меко и бело влакно кое исто така може да биде многу терапевтско.Во прилог погледнете ја галеријата на овие пет слатки кученца:Сподели го ова:

Слични објави