Вечерва, поместете ги стрелките на часовникот еден час наназад

Сподели го ова:























Започнува зимското сметање на времето. Ноќва меѓу 28 и 29 октомври, стрелките на часовникот ќе треба да се поместат за 1 час назад.

Колку за потсетување, според актуелните закони во Македонија зимското сметање на времето секогаш започнува последниот викенд во октомври, и трае до последниот викенд на март.



Сподели го ова:

Слични објави