“СТАРА ЦРКВА”-ПРИЛЕП со известување до верниците за вечерната Богослужба за Прочка (Велики поклади)

Сподели го ова:

Вечерната Богослужба за Прочка (Велики поклади) ќе започне во 16.30 часот, а на крајот ќе си побараме прошка сите ние, за да влеземе измирени во Великиот пост – стои во известувањето од црковниот храм. св.Благовештение.Сподели го ова:

Слични објави