Вчера вечерта заврши театарската магија на 57-то издание на МТФ Војдан Чернодрински во Прилеп

Сподели го ова:Вчера вечерта заврши театарската магија на 57-то издание на МТФ Војдан Чернодрински во Прилеп. Изминативе 7 дена во Прилеп беше буквално ,,Враќање дома” за многу театарџии, многубројна публика и почитувачи на уметноста. Уште еднаш докажавме дека сме град на културата и дека Прилеп живее и диши со овој фестивал.

Честитки за сите добитници на наградите и за целокупниот тим и Собранието на фестивалот за прекрасната организација.Сподели го ова:

Слични објави