Важно известување за прилепските првачиња!!!

Сподели го ова:OOУ Кочо Рацин – Прилеп со соопштение до идните првачиња и нивните родители. Имено, врз основа на известувањето од училиштето, OOУ Кочо Рацин – Прилеп ќе врши свечен прием на првачињата на 01.09.2023 година во централното градско училиште кое е лоцирано во центарот на градот во петок во 09:30.

Следете ги нашите следни објави во кои ќе го објавиме и редоследот на прием на првачињата, во останатите основни училишта во Прилеп.Сподели го ова:

Слични објави