ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ! ВНИМАВАЈТЕ! На Плетвар има голем одрон!

Сподели го ова:Повеќе наши сограѓани, до нашиот информативен портал ни испратија слики од големиот одрон на Плетвар. Од сликите може да се забележи дека на двете коловозни ленти забележан е  е голем одрон!

Повеќе за овој настан, во следните наши објави.

СТАНИЦА.МКСподели го ова:

Слични објави