Утре со почеток во 12 часот, пред КПД Затвор-Прилеп, ќе се одржи мирен протест преку кој ќе се изрази поддршка за уставобранителите

Сподели го ова:


Утре – 27 април 2022 година, со почеток во 12 часот, пред КПД Затвор – Прилеп, ќе се одржи мирен протест преку кој ќе се изрази поддршка за уставобранителите каде што присутните ќе побараат правда за неправедно осудените- се наведува од страна на организаторите. Имено, како организатори на овој мирен протест се Унијата на ветерани на ВМРО-ДПМНЕ и Патриотскиот институт “Гоце Делчев”.

Сподели го ова:

Слични објави