| |

Убавата Марјана Станојковска ќе ја збогати фестивалската магија на Макфест во Штип

Сподели го ова:Годинешното 38-мо издание на фестивалот на забавна музика „Макфест 2023“, во Штип ќе понуди атрактивна музичка понуда, каде што ќе настапат голем број на познати имиња од македонската музичка сцена, создавајќи „музичка фестивалска симфонија за цела Македонија“.

Низ двете фестивалски вечери, програмата ќе ја водат фестивалските домаќини, познатата водителска двојка Марјана Станојковска и Димитар Атанасовски кои ќе ја збогатат фестивалската магија на Макфест во Штип.Сподели го ова:

Слични објави