|

ПРОДАНОСКИ: Прилеп денес пулсира во ритамот на спортот!

Сподели го ова:И СТАРО И МЛАДО – ВО ЦЕНТАРОТ НА ПРИЛЕП СЕ СОБРАЛО! Да, токму така. Денешниот спортски – неделен ден, направи цел Прилеп да се собере во центарот на градот, и да ужива во денешната трка “Че трчаме”.

Задоволството и успехот од овој настан не го криеше ниту претседателот на Совет на Општина Прилеп Дејан Проданоски, кој што на социјалните мрежи истакна:

Прилеп денес пулсира во ритамот на спортот!

За прв пат во нашиот град организирана атлетска трка на 5km и на 10km. Нека денешниот настан биде почеток на една традиција!” – нагласи Проданоски.Сподели го ова:

Слични објави