38-годишен маж пријавил дека бил физички нападнат од неговата 33-годишна сопруга со тврд предмет

Сподели го ова:На 03.10.2023 во 11.45 часот 33-годишна жена пријавила дека околу 09.00 часот во домот во Струмица била физички нападната од нејзиниот 38-годишен сопруг. Исто така, во 22.45 часот 38-годишен маж пријавил дека околу 02.00 часот во домот бил физички нападнат со тврд предмет од неговата 33-годишна сопруга. По целосно документирање на случајот ќе следи соодветен поднесок -информира МВР.Сподели го ова:

Слични објави