Tимот на Комфи Ангел, повторно со свое учество на најголемиот саем за текстил во светот

Сподели го ова:

Tимот на Комфи Ангел редовно учествува на најголемиот саем за текстил во светот, кој што секогаш се одржува во Heimtextil во Франкфурт.

Па така, тимот на оваа успешна реномирана компанија на чело со Филип Велески, моментално е на овој саем, каде што самите тие преку саемските денови се зближуваат со потребите на нивните клиенти, ги презентираат своите идеи и производи пред многубројните посетители, а исто така достоинствено ја претставуваат компанијата која секојдневно ја доградуваат и унапредуваат заедно со сопственичката на Комфи Ангел – Ирена Јакимоска.Сподели го ова:

Слични објави