STANICA.MK со ветување дека и оваа година за своите читатели ќе понуди ексклузивни уникатни содржини и интервјуа

Сподели го ова:
И во оваа година најактуелниот информативен портал STANICA.MK останува навремено да Ве информира за најновите случувања и повторно и во оваа 2022 година да Ви понуди нови ексклузивни уникатни содржини и интервјуа кои во претходната година не направија да бидиме поразлични од другите во однос на објективноста, навременоста и провереноста на секоја можна информација.Посветеноста, континуираното секојдневно објавување на точни, проверени и објективни информации 24/7-конечно се исплати. Како резултат на нашата макотрпна работа, големата посветеност и објективното-навремено објавување на вистинските-проверени податоци и информации, нашиот информативен портал “stanica.mk” минатата година во Ноември стана добитник на ПОСЕБНОТО ПРИЗНАНИЕ од Друштвото за едукација “АКАДЕМИК” за НАЈДОБАР ИНФОРМАТИВЕН ПОРТАЛ во Прилеп, Крушево, Битола и Мак.Брод. Наградата беше подигната во седиштето на “АКАДЕМИК”. Ова е награда која што на нашиот информативен тим му е од големо значење, а воедно ни претставува особена чест, задоволство и поттик и понатаму да продолжиме навремено и објективно да Ве известуваме за најновите информации и случувања 24/7. Посебна благодарност до “АКАДЕМИК” за довербата и за посебното признание кое ни го дадоа за НАЈДОБАР ИНФОРМАТИВЕН ПОРТАЛ во Прилеп, Крушево, Битола и Мак.Брод, како и голема благодарност и до Вас почитувачи читатели на “stanica.mk” за тоа што благодарение на Вас, моментално сме најактуелен информативен портал. Голема благодарност и за тоа што “stanica.mk” ја препознавте како Вашата прва станица на интернет каде најбрзо пристигнуваат вистинските податоци и информации 24/7. Информативниот портал “STANICA.MK”,  како моментално најактуелен информативен портал, како резултат на објективноста и професионалноста, уште на почетокот официјално беше поддржан од страна на голем број на музички ѕвезди како што се Миле Кузмановски и Јоце Панов, за да денес сме официјално наградени со посебно признание од “АКАДЕМИК” за НАЈДОБАР ИНФОРМАТИВЕН ПОРТАЛ во Прилеп, Крушево, Битола и Мак.Брод. Нашиот информативен портал нема да Ве изневери, туку напротив-ова призинание ни претставува посебен поттик за да продолжиме и понатаму кон професионалното, објективно и навремено објавување на проверени и прецизни информации. Со почит-информативниот тим на “STANICA.MK”.Сподели го ова:

Слични објави