Почина Кико – момчето за кое се обедини цела Македонија

Сподели го ова:Почина Кристијан Коцев, момчето за кое се обедини цела Македонија откако неговата состојба се влоши последниве два дена. Веста ја потврди и јутуберот Стефан Лазаров кој што е во постојан контакт со семејството:

Те засакав како помал брат, ова е најтешкиот ден во мојот живот.. Се дадовме за тебе, се бореше до крај како вистински победник, но за жал не успеа. Многу те сакам, многу ќе ми фалиш братче мое. Еден ден ќе се сретнеме и ќе си кажеме за многу работи кои останаа недокажани. Ти ме научи што значи да сакаш да живееш… Почивај во мир Кико“, напиша Стефан Лазаров.Сподели го ова:

Слични објави