“СТАНИЦА.МК” ПРВА ДОЗНАВА: Се воведува задолжително носење на ученичка униформа во ООУ Блаже Конески – Прилеп

Сподели го ова:Од наши извори дознаваме дека Советот на родители при ООУ Блаже Конески, донесе уште една одлука во интерес на учениците во ова училиште. Одлуката се однесува на задолжително носење на ученичка униформа во ова училиште, за сите ученици од прво до деветто одделение.

Основниот комплет содржи:

Маичка со јака краток ракав /1 парче

Маичка со јака долг ракав /2 парчиња

Дуксер со руска јака и патент /1 парчеСподели го ова:

Слични објави