Соопштение од прилепски водовод до граѓаните на општина Прилеп

Сподели го ова:


Водоснабдувањето на ден 03.05.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 284л/с, од кои 234л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 50л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп: (Текстот за оваа објава продолжува веднаш после рекламното соопштение за најголемиот детски спектакал во Прилеп-Детскиот Музички Фестивал “Весели Ѕвончиња by JANA ” кој ќе се одржи оваа година на 07.05.2022 во НУЦК “Марко Цепенков” и ќе понуди 16 ново-компонирани детски музички хитови).


– Пенка Котеска
– Слобода
– Александар Македонски (Градски стадион)
– Радовишка

Сподели го ова:

Слични објави