ПОТРЕСНИ СЛИКИ ОД ТОЧИЛА: Судир помеѓу два автобуси-има повредени!

Сподели го ова:


Утрово, прилепчани кои одеа на работа и поминуваа пред црквата св.Петка во населба Точила, беа сведоци на ужасната глетка на судар помеѓу два автобуси кои според неофицијални извори овие две превозни средства пренесувале патници. (Текстот за оваа објава продолжува веднаш после рекламното соопштение за најголемиот детски спектакал во Прилеп-Детскиот Музички Фестивал “Весели Ѕвончиња by JANA ” кој ќе се одржи оваа година на 07.05.2022 во НУЦК “Марко Цепенков” и ќе понуди 16 ново-компонирани детски музички хитови).

Полицијата која беше таму не дозволуваше никакво сликање, а воедно, истата не информира дека има и повредени лица. Шкршените шофершајни на автобусите и смачканите делови, говорат за ужасот кој што се случи во “прилепска Точила”. За подетални информации од оваа немила случка – ќе информираме во следната наша објава. Во прилог, Ви прикажуваме само една слика, која е направена во брзина во движење во автомобил од страна на наш граѓанин, па поради тоа сликата е матна, меѓутоа сепак истата таа сведочи за хаосот кој што се случи во Точила.

Сподели го ова:

Слични објави