СЕУШТЕ ИМАЛО ЛУЃЕ: Македонец од Виена со понуда во однос на лекувањето на Лео

Сподели го ова:За семејството на младото момче Леонид, што се лечи во Виена, им стојам на располагање спиење, јадење и неограничен превоз до болницата каде што се лечи

Со лесно– стои во објавата на нашиот македонец кој живее во Виена.Сподели го ова:

Слични објави