СЕКОЈА ЧЕСТ: Еве кои прилепчани денеска помогнаа на семејствата чии домови изгopeа од удap на гpoм

Сподели го ова:Денеска, од 19 часот пред градскиот саат во центарот на Прилеп, започна хуманитарниот хепенинг во организација на еснафот на бербери, фризери и козметичари од Прилеп.

Прилепчани денеска имаа можност да уживаат во убава музика, а истовремено да се потстрижат, нашминкаат, како и да се исфенираат, а собраните средства-како што најавија од еснафот на бербери, фризери и козметичари од Прилеп, ќе бидат наменети за помош на семејствата чии домови изгopeа од удap на гpoм.

Фотографиите во прилог говорат дека голем број на прилепчани, денеска помогнаа на семејствата чии домови изгopeа од удap на гpoм.

Како што информиравме денеска во претходните наши објави, поддршка на овој хуманитарен настан со своето присуство даде и прилепскиот градоначалник Јовчески и неговиот тим, кои што денеска беа помеѓу присутните на овој хуманитарен настан.Сподели го ова:

Слични објави