Прилепскиот градоначалник Јовчески со честитка по повод празникот Рамазан Бајрам

Сподели го ова:“Почитувани верници од исламска вероисповед, од мое лично име и од име на Општина Прилеп сакам да ви го честитам празникот Рамазан Бајрам.Ви посакувам многу здравје, среќа, успех и мир во вашите домови. Празниците, традицијата и обичаите се тоа што мора да не обединува и понатаму да градиме заедничка иднина за Република Македонија.Да бидиме солидарни едни кон други, посветени кон успех и просперитет за нас и за нашите поколенија тука каде што е нашето огниште.Ви посакувам празничните денови да ги помините во спокој и радост со вашите најблиски.Честит празник, Рамазан Бајрам”-се истакнува во честитката на прилепскиот градоначалник Борче Јовчески.Сподели го ова:

Слични објави