Убиство во Кавадарци

Сподели го ова:


Во Кавадарци, ноќеска околу 2 часот по полноќ настанал инцидент каде што едно лице е прободено со земјоделска алатка вила. Врз основа на извори од самата истрага неколку лица се приведени. Причината за убиството е семејна расправија во однос на старателство на дете, расправија која што прераснала во физичка пресметка каде што настраданото лице било прободено со вила. Од страна на МВР се најавени повеќе информации во текот на денов.

Сподели го ова:

Слични објави