ВИДЕО: Новогодишно обраќање на градоначалникот Борче Јовчески

Сподели го ова:
Прилепскиот градоначалник Јовчески, човекот кој што има најголема доверба помеѓу прилепчани, со искрено новогодишно обраќање кон своите драги прилепчани. Новогодишно обраќање на градоначалникот Борче Јовчески, може да го погледнете во прилог.Сподели го ова:

Слични објави