|

РЕЗЕРВИРАЈТЕ ВЕДНАШ! Во Штип пола сала е веќе распродадена!

Сподели го ова:Конечно и во Штип да се случи вистински голем детски спектакл, на голема сцена. Станува збор за детската театарска претстава “Трите прасиња”, која што по неколку пати ги полни салите низ цела Македонија. Претставата ќе се случи наредната сабота на 25.11.2023 во големата сала во НУЦК Ацо Шопов во Штип со почеток од 12 часот, а картите може да си ги подигнете секој ден директно од билетарата од НУЦК “Ацо Шопов” – Штип или да си резервирате (исто така секој ден) на телефон 070/ 729-430.

Овој детски музички спектакл, ќе биде изведен на огромен простор каде што сцената ќе биде надополнета со професионални маски, музички ефекти, новокомпонирани детски музички песни специјално изработени за оваа претстава, и што ли уште не…

Бројот на карти е ограничен!Сподели го ова:

Слични објави