Разликата помеѓу Мицкоски и Ковачевски е 4:1

Сподели го ова:Во Христијан Мицкоски доверба имаат 12,3%, во Димитар Ковачевски 3,5%, во Апасиев од Левица 3,1% и во Али Ахмети 3,7% од испитаниците – ова го покажува телефонската анкета која беше спроведена на 1.200 испитаници од страна на агенцијата Маркет вижн,во временскиот период од 18 до 25 септември, по нарачка на редакцијата на МКД.мк.Сподели го ова:

Слични објави