ПОГЛЕДНЕТЕ: И овој парк во ООУ “Климент Охридски” – Прилеп си доби целосно нов лик!

Сподели го ова:ООУ Климент Охридски – Прилеп постои веќе 60 години, и се грижи за континуирано одржување на квалитетен образовен систем. Она што е ново во ова училиште, е тоа што и овој парк си доби целосно нов лик.

Ако наутро се будиш без цел,подобро врати се назад на спиење. Задоволството лежи во напорот,а не во постигнувањето… Целосниот напор е целосна победа. Конечно реализиран последниот парк во “Климент Охридски” Прилеп” – истакна директорот на ООУ Климент Охридски, Ахил Јаков.

Како и да е, повеќе од очигледно е дека учениците од ООУ „Климент Охридски“ ќе уживаат во уште едно уредено “природно катче”, каде ќе можат да го поминуваат времето за време на одморите помеѓу часовите.Сподели го ова:

Слични објави