|

БУРА ОД ЕМОЦИИ: „Ми заплакало селото Ваташа“ предизвика бура од емоции кај македонската публика во Кочани

Сподели го ова:В Тиквешко негде, в некое село,
кај в слана тивко венеше цвете,
– убија дете.

Да, токму така, сето ова предизвика бура од емоции кај македонската публика во Кочани која прусуствуваше на концертот на големиот музички караван “Македонијо во срце те носиме”.

Станува збор за песната „Ми заплакало селото Ваташа“, каде Андријана со својот настап во Кочани, во еден здив ја освои тамошната публика.

Колку за потсетување, оваа песна е направена во чест на 12-те Ваташки младинци.Сподели го ова:

Слични објави