РАДОСТ ЗА УЧЕНИЦИТЕ: Денеска завршува школската година за основците во училиштата ширум Македонија

Сподели го ова:Денеска завршува школската година за учениците во Република Македонија, а со тоа започнува најголемата радост за учениците, и долгочекуваниот летен распуст, кој веќе е на прагот. Колку за потсетување, школската година во општина Прилеп започна навремено во месец септември 2022 година.

Како и да е, школската година завршува денес, а веќе од утре учениците започнуваат да ги прават своите планови за тоа како ќе го поминат целото слободно време кое што го нуди летниот распуст, а веќе од Септември учениците со нови сили, ќе се вратат повторно во училишните клупи.Сподели го ова:

Слични објави