МАКЕДОНЦИТЕ РЕВОЛТИРАНИ: Знаме со карта на „Голема Албанија“ на концерт во македонски град 

Сподели го ова:Знаме со карта на „Голема Албанија“ на вчерашниот одржан концерт во Тетово. Фотографијата која е во прилог на оваа објава е поставена на официјалниот Фејзбук профил на градоначалникот на Тетово – Биљал Касами. Колку за потсетување, на овој настан беа и Иџет Меџити и Африм Гаши.

Вчера, Курти беше во посета на Општина Тетово, а веднаш потоа со градоначалникот на Тетово Билал Касами, заеднички го посетија планинското село Вејце.Сподели го ова:

Слични објави