Работен викенд во општина Прилеп!

Сподели го ова:И овој викенд, Општина Прилеп работи на асфалтирање нови улици и продолжува да работи исклучиво во интерес на прилепчани, со цел враќање на стариот препознатлив сјај.

Станува збор за конкретен план за подобрување на патната инфраструктура, со помош на кој што ќе се зголеми безбедноста во сообрајќајот, а се разбира и нивото на услуги на сите прилепчани – корисници во сообрајќајот. Сподели го ова:

Слични објави