|

ШАМПИОНИ! ООУ “Гоце Делчев” – Прилеп го освои првото место на натпреварите по групи во “ФУТСАЛ МАШКИ”

Сподели го ова:На ден 30.03.2023 год. завршија натпреварите по групи во ФУТСАЛ МАШКИ за основните училишта за 6 и 7 одделение од Прилеп. ООУ “ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ” – ПРИЛЕП го освои првото место!

Честитки, им посакуваме ист пласман и на регионалниот натпревар.Сподели го ова:

Слични објави