Прилепски Водовод со известување до граѓаните

Сподели го ова:
Водоснабдувањето на ден 22.12.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 254л/с, од кои 209л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с сопствени извори.Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Иљо Попадинец
– Београдска
– Гога Димитриоски
– н.м. МажучиштеСподели го ова:

Слични објави