ЕКСПЛОЗИЈА во возилото во кое се возеше Претседателот на Стопанската Комора за Енергетика

Сподели го ова:
Вчера вечерта се случи ЕКСПЛОЗИЈА во возилото во кое се возеше Претседателот на Стопанската Комора за Енергетика на Македонија -Ѓорѓи Манасков и неговиот сопатник, кој возеше на автопатот кај обиколницата Визбегово према Скопје север. Брзата интервентна полиција која била во близина и противпожарната екипа веднаш реагираше, но НЕ успеале да го изгаснат возилото Мерцедес С200 црна боја, кое изгоре до ,,темел,, за неполни 3 минути. Патниците се здрави и живи.Сподели го ова:

Слични објави