Одбележан патрониот празник на СОУ „Ристе Ристески Ричко“

Сподели го ова:
По повод патрониот празник на СОУ „Ристе Ристески Ричко“ Прилеп, денеска градоначалникот Јовчески, положи свежо цвеќе на Могилата на непобедените.

Пригодното положување денес, беше во рамки на промотивната „Недела на Ричко“ која што беше пропратена и со други активности како литературно читање на лични творби од ученици во просториите на средното општинско училиште.Сподели го ова:

Слични објави