Прилепска „Футура” – домаќините на годинешната градска слава св.Никола, обезбедија богата посна трпеза, за чија подготовка го ангажираа најдобриот кетеринг сервис “Ана-Марија Фуд” -Прилеп

Сподели го ова:
Сопствениците на прилепска „Футура” се домаќини на годинешната градска слава св.Никола. Уште кога “Футура” го презеде кумството, Тони Тарунџиоски, еден од сопствениците на фирмата „Футура“, потенцираше дека тој и неговиот колега Душан Качкиноски ќе направат се’ за да ја оправдаат довербата и да ја продолжат традицијата на славење на Свети Никола, како патрон на градот. Како што кажаа така и си го исполнија ветеното. Имено, за денешните посетители, годинешните домаќини од прилепска „Футура” како добри и вистински домаќини обезбедија богата посна трпеза, за чија подготовка го ангажираа најдобриот кетеринг сервис “Ана-Марија Фуд” -Прилеп, местото каде може да се најде највкусната, најдобрата и најквалитетната храна. Инаку овој современ кетеринг сервис, нуди можност за обезбедување на храна за фирми и современи кетеринг услуги, а исто така “Ана-Марија Фуд” е местото каде што секојдневно се посетува од страна на прилепчани од каде што самите граѓани по најпристапни цени си купуваат од разновидното мени на готовата храна за дома, која што со љубов и задоволство е приготвена од страна на професионалните мајстори-кувари од “Ана-Марија Фуд”.  Информативниот портал “STANICA.MK”,  како моментално најактуелен информативен портал кој што како резултат на објективноста и професионалноста официјално е поддржан од страна на голем број на музички ѕвезди како што се Миле Кузмановски и Јоце Панов, топло Ви ја препорачува најдобрата кетеринг услуга во градот “Ана-Марија Фуд” кои што како што знаете и самите, се наоѓаат на улица Мице Козар (Чутуче),  а исто така од големиот избор на храна од “Ана-Марија Фуд” може да си порачате и на телефонскиот број 075/234-190. “АНА МАРИЈА ФУД”– НАЈДОБРОТО МЕСТО ВО ПРИЛЕП КАДЕ ШТО МОЖЕ ДА ВКУСИТЕ ВИСТИНСКИ КВАЛИТЕТНА, ВКУСНА ХРАНА!
Сподели го ова:

Слични објави