ЦРКОВНИТЕ ХРАМОВИ СО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЗАДУШНИЦА

Сподели го ова:Во храмовите Света Петка, во нас. Точила и Св. Кирил и Методиј (Параклис), во петок (08.03) и сабота (09.03) ќе се пеат помени за покој на душите на починатите во периодот од 7:30 до 9:30 часот наутро и попладне од 16:00 до 17:00 часот.

Во петок (08.03) и сабота (09.03) на Новите градски гробишта помените ќе се пеат со почеток во 12:00 часот, а на Старите градски гробишта со почеток во 13:00 часот.

Бог да ги прости починатите и да им дарува Царство Небесно.Сподели го ова:

Слични објави