Прилепчанецот Петар сеуште не е пронајден

Сподели го ова:Се продолжува со интензивната потрага по детето Петар Џобоски, за кое неговиот родител пријави во петокот (25.02) вечерта дека се оддалечило од домот во с. Врбско, меѓутоа и покрај се, прилепчанецот Петар сеуште не е пронајден „Во потрагата се ангажирани седум припадници на ДЗС од кои четири од Тимот за брз одговор за спасување од планини од ПОЗС – Битола, еден припадник од Тимот за спасување од високи објекти од ПОЗС – Прилеп и двајца вработени од Секторот за оператива и логистика“, истакнаа од ДЗС.Сподели го ова:

Слични објави