ДУШИЧКА ЗЛАТНА: На 2 годишната Дина потребна и е нашата помош!!!

Сподели го ова:Поради промена на планот за лекување на две годишна Дина, потребно е да се направи итна операција за отстранување на тумотор во главата која чини 23.000 евра, а потоа за да се постигне поголем ефект добро би било да се направи и радијација.

Секоја ваша помош е добредојдена!

Телеком – 143 133

А1 – 143 463

ЈАНЕ НЕДАНОСКИ

ДЕНАРСКА СМЕТКА

210-5016166807-16

ДЕВИЗНА (ОД СТРАНСТВО)

IBAN MK07210-5016166807-16
SWIFT TUTNMK22
NLB BANKA
ШИФРА:562

ДОЗНАКА: ДОНАЦИЈА ЗА ДИНА НЕДАНОСКИСподели го ова:

Слични објави