| |

Прилепчанецот Хари Сековски ќе ја донесе цела естрада во Прилеп по повод неговиот јубилеј “25 години успешно менаџирање”

Сподели го ова:

Среда, 25.10.2023 со почеток во 19-30h, ресторанот “Центар во Прилеп” ќе биде местото каде што “на купче” ќе се собере цела естрада. Имено, прилепчанецот Хари Сековски ќе ја донесе цела естрада во Прилеп по повод неговиот јубилеј “25 години успешно менаџирање”.

Колку за потсетување, естрадниот менаџер Хари Сековски работи во Швајцарија, а токму во Швајцарија пред пет години по повод 20 години од неговата менаџерска работа, направи голема забава со многу македонски музичари во познатата дискотека Палма во Швајцарија.Сподели го ова:

Слични објави