ПРЕМИЕРНО: Со ново комично видео, популарните “Солза и Смеа” Ви ја честитаат Новата 2024 година

Сподели го ова:

“Солза и Смеа” работат со полна пареа, при што каде и да се појават полнат сали низ цела Македонија со нивната најнова “7-up урнебесна комедија”. Каде и да настапат, публиката ги испраќа со громогласни аплаузи, а после завршетокот на претставите се слика со нивните омилени тв ликови.

Исто така она што е ново од Солза и смеа, е тоа што повторно започнаа и со снимање на нови видеа. Во прилог, погледнете го најновото, урнебесно, новогодишно видео од овие популарни тв ликови:Сподели го ова:

Слични објави