ПОБРЗАЈТЕ – ОСТАНАА УШТЕ МАЛКУ БИЛЕТИ: Кабаре комедија во Прилеп со Никола Тодороски и Стрезо

Сподели го ова:























Најбараниот комичар Никола Тодороски повторно во Прилеп, меѓутоа овој пат премиерно со комичната стендап претстава со која постојано ги полни салите низ цела Македонија, и тоа по неколку пати!

“2 Mothers Brothers со Никола Тодороски и Стрезо Стаматовски” претставува неверојатно квалитетен комичен проект, кој што опфаќа кабаре комедија која трае час и половина, и истата комедија е исполнета до последна секунда со динамични авторски песни и преработки, и секако основа на се е комедијата. Комично музичко шоу кое користејќи го жанрот кабаре се исмева со се она што не опкружува во животот: политика, врски, вечната борба помеѓу мажи и жени..па дури и контрацепција во Брежани.

Неверојатна комедија збогатена со авторски песни и пеколни пародии на познати нумери.

НУЦК Марко Цепенков-Прилеп 27.05.2023 (сабота) Почеток 20 часот

Картите за кабаре стендап комедијата може да си ги резервирате на 078/ 66-77-97



Сподели го ова:

Слични објави