ОД РУБРИКАТА “ЉУБИТЕЛИ НА КАПКА АЛКОХОЛ”: Во Прилеп изминатата вечер се санкционирани двајца возачи кои управувале возило под дејство на алкохол

Сподели го ова:Во текот на изминатата вечер (02/03.03.2024) во периодот од 22.00 до 04.00 часот на територија на СВР Битола спроведена е акциска контрола за санкционирање на возачи кои управуваат возило под дејство на алкохол. При контролата санкционирани се 19 возачи, од кои 9 во Битола, 4 во Прилеп и по два во Ресен , Македонски Брод и Крушево.

При контролата биле откриени 12 останати прекршоци – информира МВР.Сподели го ова:

Слични објави