Новогодишно се украсува прилепскиот плоштад – Прилеп се подготвува за најлудата ноќ

Сподели го ова:Прилеп и прилепчани се подготвуваат за најлудата ноќ. Предновогодишната атмосфера е веќе присутна во градот под Марковите Кули. Вчера, општина Прилеп ја објави и атрактивната новогодишна програма за дочекот на новата година. Покрај тоа, веќе од вчера, интензивно се работи на поставување на големата новогодишна елка на градскиот плоштад, како и на поставување на новогодишни светлечки декорации на градскиот прилепски плоштад.

Како и да е, новогодишната магија за многу кратко се очекува да блесне на градскиот плоштад во Прилеп.Сподели го ова:

Слични објави