|

На особена радост за Прилеп и прилепчани, оформен е Клуб за мал фудбал „Победа“

Сподели го ова:На особена радост за Прилеп и прилепчани, оформен е Клуб за мал фудбал „Победа“! Дел од екипата денеска беше во кабинетот на прилепскиот градоначалник Борче Јовчески, каде остварија средба на која Јовчески им посака среќа, затоа што веќе во недела започнуваат со натпреварување во втората македонска футсал лига.

Поддршката на Локалната самоуправа се разбира дека нема да изостане! Се додека нашите млади се насочени кон спортот, љубовта кон родниот град и здравите навики, гарантирано ќе имаме светла иднина! – истакна Јовчески.Сподели го ова:

Слични објави