Денеска прекин во водоснабдувањето ќе има на шест прилепски улици – еве за кои улици станува збор

Сподели го ова:Денеска 18.08.2022 година прекин во водоснабдувањето -заради навремена санација на дефекти, во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Мечкин Камен
– Орде Чопела
– Ѓорѓи Димитров
– Цане Илиоски
– Цане Кузманоски
– Крушевска Република

Што се однесува пак до водоснабдувањето, истото денеска ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 310л/с, од кои 275/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 35л/с од сопствени извори.Сподели го ова:

Слични објави